En bolle med røkt og panert aubergine
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull one bowl oppskrift med røkt og panert aubergine. Perfekt for en lett forrett eller hovedrett med minimal innsats.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 3 små auberginer – skrelt, delt i to og skåret i halvmåner
- 2 teskjeer kosher salt
- 1 rød løk, skivet
- 1 gul løk, skivet
- 1 grønn paprika, skivet
- 1 spiseskje hvitløkspulver, eller mer etter smak
- 2 teskjeer malt svart pepper
- 1/4 teskje røkt paprika
- 1/4 teskje cayennepepper
- 1 stort egg
- 1/2 kopp brødsmuler med italienske krydder
- 1 spiseskje olivenolje, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne til omtrent 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit) eller over middels varme.
- 2Legg aubergine i en stor bolle og tilsett salt; rør om. Tilsett rød løk, gul løk og grønn paprika, og rør om. Bland hvitløkspulver, svart pepper, paprika og cayenne i grønnsaksblandingen. Knekk egget over grønnsaksblandingen og rør om. Tilsett brødsmuler og rør godt.
- 3Hell olivenolje i den varme stekepannen. Dekk pannen og kok grønnsaksblandingen i den varme oljen, rør av og til, til løken er myk, ca. 20 minutter.