Mors maisbrød- og pæreskrelling

Mors maisbrød- og pæreskrelling

oppskrift på mom's cornbread pear stuffing, en unik og smakfull blanding av søte pærer og saftig maisbrød, perfekt for høsthelger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • Koking spray
  • 3/4 (9x9 tommers) form med maismelbrød, smuldret
  • 1 kopp hakket selleri
  • 1 (425 gram) boks med pærehalvdeler i lett sirup, drenert og skåret i 1/2-tommers terninger
  • 1 lite søtt løk, hakket
  • 3/4 kopp hakket fersk persille
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 1/2 kopp tørkede tranebær
  • 1 klype salt og malt svart pepper etter smak
  • 1 kopp eplecider
  • 2 spiseskjeer smør, skåret i små biter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray en 20x20 cm stor ildfast form med matlagingsspray.
  2. 2Bland maismel, selleri, pærer, løk, persille, pekannøtter, tørkede tranebær, salt og pepper i en stor bolle; bland godt. Hell eplecider over maismelblandingen og rør til det er jevnt fuktet; fordel blandingen i den forberedte ildfaste formen. Topp med smørbiter.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til den er lett gyllen, ca. 30 minutter.