Hello Fresh Mobile Banner
Pasta med kylling og kremsaus av ovnsbakt paprika (lett)

Pasta med kylling og kremsaus av ovnsbakt paprika (lett)

en enkel og sunn oppskrift på pasta med kylling og ovnsbakt paprika kremsaus. perfekt for en lett middag som smaker godt og er rask å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (9 unser) BUITONI® Kjøleskapsfettuccine, kokt i henhold til pakkens anvisninger
  • 1 glass (7,25 unser) med ovnsbakte røde paprika, avrent
  • 1 beholder (10 unser) BUITONI® Kjøleskapslett Alfredo-saus
  • 1 pakke (6 unser) ferdigkokte, ferdigspiste kyllingbryststrimler
  • BUITONI® Ferskrevet Parmesanost
  • Hakket fersk persille (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Legg paprika i en food processor eller blender; dekk til. Puls til paprikaen er 1/8 til 1/4 tomme i størrelse.
  2. 2Kok opp saus, paprika og kylling i en stor, non-stick stekepanne på middels lav varme, rør av og til, til det er gjennomvarmt (ikke la det koke). Tilsett pasta; vend godt.
  3. 3Server med ost og hakket fersk persille.