Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Cordon Bleu à la Kerry

Kylling Cordon Bleu à la Kerry

Lær hvordan du lager en smakfull chicken cordon bleu a la kerry med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp panko brødsmuler
  • 1 teskje paprika
  • 1 teskje fuglekyllingkrydder (for eksempel Poultry Magic®), eller etter smak
  • salt og pepper etter smak
  • 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 6 skiver hvit Cheddarost (for eksempel Tillamook®)
  • 6 tynne skiver coppa-skinke
  • 1 egg, godt pisket
  • 3 spiseskjeer smør
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 6 skiver hvit Cheddarost (for eksempel Tillamook®)
  • 1/2 kopp tørr hvitvin, eller mer etter behov
  • 1 teskje kyllingbuljonggranuler
  • 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 1 1/2 kopper kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Bland panko, paprika, kyllingkrydderi, salt og pepper i en flat skål; sett til side.
  2. 2Legg kyllingbrystene mellom to ark med tykt plastfolie (reseptfrie fryseposer fungerer godt) på en jevn, fast overflate. Bank forsiktig på kyllingen med den glatte siden av en kjøtthammer til en tykkelse på omtrent 1 cm. Legg en skive Cheddarost og en skive coppa-skinke på midten av hvert kyllingbryst, og brett deretter kyllingen over fyllet og fest med kjøkkenstrikk. Dypp hvert rullet kyllingbryst i det sammenpiskede egget, og deretter i den krydrede pankoen til det er jevnt dekket.
  3. 3Varm smør og olivenolje i en stor stekepanne over middels høy varme. Stek de panerte kyllingbrystene til de er gyldne på alle sider, ca. 7 til 10 minutter. Overfør de brunede kyllingbrystene til en ildfast form.
  4. 4Stek kyllingbrystene i den forvarmede ovnen til de ikke lenger er rosa i midten og saften renner ut, ca. 30 minutter. En hurtigtermometer som settes inn i midten skal vise minst 74 grader C (165 grader F). Legg en skive hvit Cheddarost over hvert kyllingbryst og sett det tilbake i ovnen. Stek til osten har smeltet, ca. 5 minutter.
  5. 5I mellomtiden heller du hvitvin og kyllingbuljonggranulater i stekepannen som ble brukt til å koke kyllingen. Dekk til og la det småkoke på lav varme til det er redusert, ca. 30 minutter. Bland maisstivelse og krem i en bolle; visp langsomt maisstivelsen inn i vinblandingen. Fortsett å koke og røre til sausen har tyknet, ca. 3 minutter. Server kyllingen med kremsausen oppå.