Kylling Paprikash II
Lær hvordan du lager en deilig chicken paprikash II. En enkel og smakfull rett som passer perfekt til hverdag og helg. Enkel å lage, full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer baconfett
- 1 stor løk, hakket
- 3 fedd hvitløk, hakket
- 3/4 teskje salt
- 1 teskje knuste rød pepperflak
- 3 spiseskjeer paprika
- 1 hel kylling (2 til 3 pund), delt i biter
- 1 kopp vann
- 1 boks (14,5 unser) hakkede tomater
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 1 beger (8 unser) rømme
Fremgangsmåte
- 1Varm opp baconfett i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, hvitløk, salt, rød pepperflak og paprika. Rør sammen og la det surre til løken er gjennomsiktig. Tilsett kyllingbiter og hell vann over alt. Kok over middels varme i 1 time, og tilsett mer vann om nødvendig.
- 2Rør inn tomater, og spar væsken. Bland væsken i en middels stor bolle med mel og rømme; rør til det er godt blandet, og tilsett deretter langsomt blanturen i kyllingen under konstant omrøring. Kok til blanturen er tykk.