Thainudler med kyllinglår

Thainudler med kyllinglår

Lær hvordan du lager deilige thai nudler med møre kyllinglår. En smakfull og rask oppskrift perfekt for hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke tørkede risnudler (ca. 225 g)
  • 2 kopper varmt vann, eller etter behov
  • 1 kopp soyasaus
  • 1 kopp woksaus
  • 1 ss paprika
  • 1 ss malt svart pepper
  • 1 klype tørket persille
  • 2 ss olivenolje, eller etter behov
  • 4 benfrie kyllinglår, skåret i bitestore biter

Fremgangsmåte

  1. 1Legg risnudler i en bolle og hell i nok varmt vann til å dekke; la det stå til nudlene er myke, ca. 20 minutter. Sil av vannet.
  2. 2Bland soyasaus, woksaus, paprika, svart pepper og persille i en bolle.
  3. 3Hell nok olivenolje i en stekepanne til å dekke bunnen; varm opp på høy varme. Legg kylling i den varme oljen og hell i halvparten av soyasausblandingen; kok opp og rør til kyllingen ikke lenger er rosa i midten, ca. 10–15 minutter.
  4. 4Bland nudlene og resten av soyasausblandingen inn i kyllingen og kok til det er gjennomvarmt, ca. 2–3 minutter.