Candices butternut squash-ravioli

Candices butternut squash-ravioli

oppskriften på candice's butternut squash ravioli er perfekt for en smakfull og enkel forrett eller hovedrett. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 liten squash, delt i to og fjernet frø
  • 1/2 kopp brødsmuler
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1/4 kopp revet Parmigiano-Reggiano ost
  • 1 egg
  • 1 teskje mandelessens
  • 1 pakke wonton-omslag (16 unser)
  • 1 eggehvite
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1/4 kopp finhakket pancetta
  • 1/2 kopp søtmais
  • 1/2 teskje tørket timian
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser smørnut squash i en mikrobølgesikker form; kok i mikrobølgeovnen til den er myk, ca. 15 minutter på 70 prosent effekt. Skje ut kjøttet fra squashen i en bolle og mos det til en jevn masse; la det avkjøle litt, ca. 15 minutter.
  2. 2Rør inn brødsmuler, brunt sukker, Parmigiano-Reggiano-ost, egg og mandelessens i den avkjølte squashen til en jevn deig.
  3. 3Skje 1 teskje squashblanding i midten av halvparten av wonton-innpakkningene. Pensle kantene på hver innpakning med eggehvite og legg en annen wonton-innpakning oppå, og press kantene sammen for å forsegle raviolien.
  4. 4Kok opp en stor kjele med saltet vann; kok 3 til 4 ravioli av gangen i det kokende vannet til de er gjennomkokte og flyter opp til overflaten, ca. 3–4 minutter. Ta opp de kokte ravioliene med en hullsleiv og overfør dem til en serveringsskål.
  5. 5Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme; stek og rør inn pancetta i den varme oljen til den er brunet, ca. 5 minutter. Tilsett mais, timian, salt og pepper; stek og rør til det er varmet gjennom, 2–3 minutter. Hell pancettablandingen over ravioliene.