
Candices butternut squash-ravioli
oppskriften på candice's butternut squash ravioli er perfekt for en smakfull og enkel forrett eller hovedrett. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 liten squash, delt i to og fjernet frø
- 1/2 kopp brødsmuler
- 1/4 kopp brunt sukker
- 1/4 kopp revet Parmigiano-Reggiano ost
- 1 egg
- 1 teskje mandelessens
- 1 pakke wonton-omslag (16 unser)
- 1 eggehvite
- 1/4 kopp olivenolje
- 1/4 kopp finhakket pancetta
- 1/2 kopp søtmais
- 1/2 teskje tørket timian
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Plasser smørnut squash i en mikrobølgesikker form; kok i mikrobølgeovnen til den er myk, ca. 15 minutter på 70 prosent effekt. Skje ut kjøttet fra squashen i en bolle og mos det til en jevn masse; la det avkjøle litt, ca. 15 minutter.
- 2Rør inn brødsmuler, brunt sukker, Parmigiano-Reggiano-ost, egg og mandelessens i den avkjølte squashen til en jevn deig.
- 3Skje 1 teskje squashblanding i midten av halvparten av wonton-innpakkningene. Pensle kantene på hver innpakning med eggehvite og legg en annen wonton-innpakning oppå, og press kantene sammen for å forsegle raviolien.
- 4Kok opp en stor kjele med saltet vann; kok 3 til 4 ravioli av gangen i det kokende vannet til de er gjennomkokte og flyter opp til overflaten, ca. 3–4 minutter. Ta opp de kokte ravioliene med en hullsleiv og overfør dem til en serveringsskål.
- 5Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme; stek og rør inn pancetta i den varme oljen til den er brunet, ca. 5 minutter. Tilsett mais, timian, salt og pepper; stek og rør til det er varmet gjennom, 2–3 minutter. Hell pancettablandingen over ravioliene.