Grønn blåbærpai
oppskrift på en frisk og sunn grønn blåbærpai som er perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 kopp kokende vann
- 1 (3 unser) pakke lime-smakende Jell-O®-blanding
- 1 pint vaniljeis, myknet
- 1 pint ferske blåbær
- 1 (23 cm) ferdiglaget grahamkjeks-skorpe, frossen
Fremgangsmåte
- 1Hell kokende vann over lime-smakende gelatin i en bolle; rør for å løse opp gelatin. Bland inn myk vaniljeis i den varme gelatinblandingen, og rør raskt for å smelte isen inn i blandingen. Tilsett blåbær i bollen; vend forsiktig slik at de blir dekket. Hell blandingen i en frossen paibunn. Sett i kjøleskapet i minst 3 timer før servering.