Bakt kokosfransk toast med ananas-romsaus

Bakt kokosfransk toast med ananas-romsaus

oppskrift på baket kokos fransk toast servert med en søt og smakfull ananas-rumsaus, perfekt for brunch eller spesielle anledninger

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • French Toast:
  • 6 store egg
  • 1 (13,5 unser) boks lett kokosmelk
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/4 teskje salt
  • 16 diagonale skiver av fransk brød, ca. 3,2 cm tykke
  • 1 kopp sukkerholdig, skåret kokosflak
  • Pineapple-Rum-saus:
  • 1 (6 unser) boks usøtet ananasjuice
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 4 1/2 kopper frosne ananasbiter
  • 2 spiseskjeer smør
  • 2 spiseskjeer mørk rom

Fremgangsmåte

  1. 1Belegg et 33 x 46 cm (13 x 18 tommer) stort stekebrett med bakepapir. Visp egg i en dyp bolle, deretter visper du inn kokosmelk, sukker, vanilje og salt til sukkeret er oppløst. Dypp hver skive brød i eggeblandingen, vend flere ganger, til den er mettet, og legg den deretter på det forberedte stekebrettet. Hell resten av eggeblandingen over brødet og la det avkjøle, dekket med plastfolie, i minst 8 timer eller opptil 24 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Press kokos jevnt inn i brødet. Stek i øverste del av ovnen til gjennomstekt og gyllent, ca. 30 til 35 minutter.
  3. 3I mellomtiden, kok opp ananasjuice og brunt sukker over middels varme, mens du rører. Tilsett ananasbiter og kok opp under omrøring, deretter la det småkoke over middels høy varme, med jevne mellomrom, i 10 minutter. Tilsett smør og rom, og la det småkoke under omrøring til smøret er smeltet. Hold det varmt, dekket og uten varme.
  4. 4Server fransk toast med varm ananas-romsaus.