
Pekanpai VII
Lær hvordan du lager en smakfull pecan pie med vår enkle oppskrift. Perfekt som dessert til høytiden eller enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 (23 cm) dyp paibunn
- 2. 2 kopper lyst brunt sukker
- 3. 1 spiseskje hvetemel
- 4. 1/2 kopp smeltet margarin
- 5. 1 kopp kondensert melk
- 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 7. 3 egg
- 8. 1 kopp hakkede pekannøtter
- 9. 1 kopp pekannøtt-halvdelere
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en stor bolle blander du brunt sukker, mel, margarin, melk, vanilje og egg. Rør til det er jevnt. Vend inn hakkede pecannøtter. Hell blandingen i paibunnen. Legg hele pecannøtter forsiktig på toppen i en dekorativ mønster.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen i 35 til 40 minutter, eller til fyllet er gyldent og fast.