Hello Fresh Mobile Banner
Pekanpai VII

Pekanpai VII

Lær hvordan du lager en smakfull pecan pie med vår enkle oppskrift. Perfekt som dessert til høytiden eller enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (23 cm) dyp paibunn
  • 2. 2 kopper lyst brunt sukker
  • 3. 1 spiseskje hvetemel
  • 4. 1/2 kopp smeltet margarin
  • 5. 1 kopp kondensert melk
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 3 egg
  • 8. 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 9. 1 kopp pekannøtt-halvdelere

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor bolle blander du brunt sukker, mel, margarin, melk, vanilje og egg. Rør til det er jevnt. Vend inn hakkede pecannøtter. Hell blandingen i paibunnen. Legg hele pecannøtter forsiktig på toppen i en dekorativ mønster.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 35 til 40 minutter, eller til fyllet er gyldent og fast.