Hello Fresh Mobile Banner
Raspberry Brownie Indulgence

Raspberry Brownie Indulgence

oppskrift på raspberry brownie indulgence - en rik og smakfull dessert med friske bringebær og sjokolade. perfekt for en spesiell anledning eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • Crisco® Original Non-Stick Kokespray
  • 1 pakke (19,5 oz.) Pillsbury® Sjokoladekakefamiliebrownie-blanding
  • 1/2 kopp Crisco® Rent Vegetabilsk Olje
  • 1/4 kopp vann
  • 2 store egg
  • 3/4 kopp Smucker's® Rødripsbærsyltetøy
  • 1 (13,5 oz.) boks Pillsbury Easy Frost® Dekadent Sjokoladekrem uten styr

Fremgangsmåte

  1. 1VARM opp ovnen til 350 grader F. Smør bunnen av en 20 cm springform eller rund kakeform med non-stick kokespray.
  2. 2FORBEREDE browniesøten som anvist på pakken, bruk olje, vann og egg. Stek i 50 til 55 minutter. Avkjøl i 10 minutter. Kjør en kniv rundt kantene på browniesaken, fjern den ytre ringen fra springformen. Hvis du bruker rund kakeform, snu browniesaken opp ned på en avkjølingsrist, og snu den deretter riktig vei. Avkjøl helt.
  3. 3SMØR et lag med syltetøy over den avkjølte browniesaken, innenfor 1/2 tomme fra kanten.
  4. 4PUNKTTER en femstjerners spiss i en 45-graders vinkel mot den ytre kanten av browniesaken. Trykk utløseren, og lag en bånd av frosting mens du beveger den over midten av browniesaken, slik at den deles i to. Legg til tre like store bånd, ca. 1/2 tomme fra hverandre, på hver side av midtribbingen. Drei browniesaken en kvart omdreining mot høyre. Lag et nytt bånd over midten, som overlapper de forrige. Legg til tre flere bånd, ca. 1/2 tomme fra hverandre, på hver side av midtribbingen.
  5. 5LAG en zigzag-ramme ved å peke en femstjerners spiss rett ned mot kanten av browniesaken. Trykk utløseren, og beveg den raskt i en zigzag-bevegelse, ca. 3/4 tomme bred, hele veien rundt kanten, og pass på å ikke kjøre utenfor ytterkanten.