
Enkel, skinnfri stekt kyllinglår
lær hvordan du lager saftige og sprø skinnfrie stekte kyllinglår med enkle trinn. perfekt for en rask og smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp hvetemel (all-purpose mel)
- 2 teskjeer salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1/2 teskje paprika
- 1/2 teskje hvitløkspulver
- 8 skinnfrie kyllinglår
- 1 kopp maisolje, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Bland mel, salt, pepper, paprika og hvitløkspulver i en stor, reseptlåsbar plastpose; bland godt.
- 2Tørk kyllinglårene godt med kjøkkenpapir. Legg dem i melblandingen i plastposen; rist godt til de er jevnt dekket.
- 3Varm opp olje i en stor, dyp stekepanne til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg i kyllinglårene og dekk pannen med et sprutskjerm. Kok, og snu av og til, til kyllinglårene er dyp gyllenbrune, ca. 20 minutter. La renne av på en tallerken med kjøkkenpapir.