Enkel, skinnfri stekt kyllinglår

Enkel, skinnfri stekt kyllinglår

lær hvordan du lager saftige og sprø skinnfrie stekte kyllinglår med enkle trinn. perfekt for en rask og smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp hvetemel (all-purpose mel)
  • 2 teskjeer salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1/2 teskje paprika
  • 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 8 skinnfrie kyllinglår
  • 1 kopp maisolje, eller etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel, salt, pepper, paprika og hvitløkspulver i en stor, reseptlåsbar plastpose; bland godt.
  2. 2Tørk kyllinglårene godt med kjøkkenpapir. Legg dem i melblandingen i plastposen; rist godt til de er jevnt dekket.
  3. 3Varm opp olje i en stor, dyp stekepanne til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Legg i kyllinglårene og dekk pannen med et sprutskjerm. Kok, og snu av og til, til kyllinglårene er dyp gyllenbrune, ca. 20 minutter. La renne av på en tallerken med kjøkkenpapir.