
Ostefylte ravioli med fersk tomat- og artisjokksaus
Lær hvordan du lager deilige cheese ravioli med en frisk tomat- og artisjokksaus. Perfekt for en smakfull hovedrett med enkle ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pakker fersk ostefyll ravioli (9 unser)
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 teskje olivenolje
- 1 pund roma-tomater - skrellet, frøet og hakket
- 1 glass marinerte artisjokkhjerter (6,5 unser)
- 1/2 kopp hakket grønn løk
- 3 fedd hvitløk, knust
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Kok ravioli i henhold til pakkens anvisninger.
- 2Mens pastaen koker, lag sausen. I en stor non-stick stekepanne, varm opp 1 spiseskje olje over middels høy varme. Tilsett tomater, artisjokker, vårløk, hvitløk, samt salt og pepper. Kok i 2 til 3 minutter, rør av og til, til grønnsakene er gjennomvarme. Fjern fra varmen.
- 3Sil av vannet fra pastaen godt. Overfør pastaen til en stor bolle, og vend inn 1 teskje olje. Tilsett halvparten av sausen til raviolien; vend forsiktig, men grundig, slik at det blandes godt. Overfør raviolien til et stort serveringsfat. Hell resten av grønnsakssausen over raviolien. Pynt med revet parmesanost.