
Greggae's Bacon Trout
oppskrift på greggae's bacon trout - enkel og deilig rett med bacon og ørret, perfekt for en smakfull middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp smør
- 1 sitron, presset
- 2 spiseskjeer jalapeñopepper med frø, hakket
- 2 spiseskjeer grønn løk, hakket
- 1/2 fedd hvitløk, finhakket
- havsalt og nykvernet svart pepper etter smak
- 2 hele ørreter (ca. 280 gram hver), renset og uten hoder
- 2 kvister fersk dill
- 2 skiver bacon
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et foliebelegg i en 9x13 tommers glassform.
- 2Sett en liten kjele på svak varme; varm opp smør til det er delvis smeltet. Rør inn sitronsaft, jalapeño, grønn løk og hvitløk; bland det til en jevn pasta. Krydre med havsalt og svart pepper.
- 3Legg hver ørret på et stort stykke aluminiumsfolie og fyll hulrommet i hver fisk med smørpastaen; legg en dillkvist og en baconskive i hulrommet over smørblandingen. Brett folien over fisken og fold kantene godt sammen for å forsegle. Plasser foliepakningene i den forberedte ildfaste formen.
- 4Stek foliepakningene til fisken lett flaker med en gaffel, ca. 26 minutter. La fisken hvile i foliepakken i 5 minutter før du åpner den. For å servere, flytt fisken fra folien til et serveringsfat; kast baconet. Kjøttet vil være hvitt, og skinnet vil løsne.