
Luftig potetgrateng
oppskrift på en luftig og deilig potetgrateng som passer til alle anledninger. enkel å lage og smaker fantastisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper most potetmos
- 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
- 1 løk, hakket
- 2 egg, pisket
- 1 spiseskje allsidig mel
- 1/4 teskje salt
- 1/8 teskje malt svart pepper
- 1/2 (6 unser) boks franske løkringer
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 1 ½ liter.
- 2Bland potetmos, kremost, løk, egg, mel, salt og svart pepper i en elektrisk mikser. Pisk i 2 til 3 minutter på middels hastighet. Hell blandingen i den forberedte ildfaste formen. Fordel de stekte løkringene jevnt over toppen.
- 3Stek uten lokk i 30 til 35 minutter.