S'mores-cheesecake-muffins

S'mores-cheesecake-muffins

oppskrift på deilige s'mores cheesecake cupcakes, perfekte som dessert. enkel å lage og smakfull for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • Fyll:
  • 1/2 kopp semisøte sjokoladeknapper
  • 1 kopp mini marshmallows
  • Bunn:
  • 1 (14,4 unser) pakke kjeksbunnsmel
  • 1 kopp smør, smeltet
  • Ostekake:
  • 2 (8 unser) pakker kremost, myknet
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 1/2 kopp melk
  • 2 egg
  • 1/4 kopp rømme
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • Glasur:
  • 1 (7 unser) krukke marshmallowkrem
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje kakaopulver

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en marshmallow med én sjokoladechip, bruk en varm metallskje for å få marshmallowen til å feste seg til sjokoladen og danne en veldig liten ball. Legg dem på et fat dekket med bakepapir. Overfør til fryseren.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør to muffinsformer.
  3. 3Bland knuste grahamkjeks med smeltet smør i en bolle.
  4. 4Trykk grahamkjeksblandingen ned i muffinsformene med bakkanten av en skje, slik at det dannes en bunn i hver kopp.
  5. 5Pisk kremost og sukker i en bolle med en elektrisk mikser til det er glatt. Bland inn melk. Pisk inn egg ett om gangen, bare til det er blandet. Rør inn rømme, melk og vaniljeekstrakt til røren er jevn.
  6. 6Fyll muffinsformene til halvparten med røre. Plasser en frossen marshmallowball i midten av hver. Dekk med resten av røren.
  7. 7Stek i den forvarmede ovnen til det er stivnet, ca. 15–20 minutter. La dem avkjøle helt, ca. 30 minutter.
  8. 8Ha marshmallowkrem i en liten kjele. Varm opp på lav varme til den er myk, ca. 5 minutter. Bland inn kanel og kakaopulver. Sprøyt frosting over de avkjølte cupcakes.