Ristet tomatillosaus
lær hvordan du lager en deilig røstet tomatillo salsa med en enkel oppskrift. perfekt som forrett eller tilbehør i sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund tomatillos (ca. 6 store), papirtynne skinn fjernet, skylt
- 1/2 stor løk, delt i tredjedeler
- 2 serranoskiver, delt i to, uten frø
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 teskje salt
- 1 kopp (løst pakket) ferske korianderblader
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190°C. Bland de første fem ingrediensene i en glassform på 20x20x5 cm. Stek i ovnen til tomatilloene og løken er veldig myke, omtrent 1 time. Overfør innholdet fra formen til en foodprocessor og tilsett koriander. Kjør til en nesten glatt puré. Hell salsaen i en bolle. Avkjøl eller server ved romtemperatur.
- 2Forvarm ovnen til 190°C. Bland de første fem ingrediensene i en glassform på 20x20x5 cm. Stek i ovnen til tomatilloene og løken er veldig myke, omtrent 1 time. Overfør innholdet fra formen til en foodprocessor og tilsett koriander. Kjør til en nesten glatt puré. Hell salsaen i en bolle. Avkjøl eller server ved romtemperatur.