Søt og krydret coleslaw

Søt og krydret coleslaw

Oppdag hvordan du lager en søt og krydret coleslaw som passer perfekt til sommermåltidet. En enkel og smakfull oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund grønnkål
  • 4 gulrøtter
  • 1 middels gul løk
  • 1/2 kopp majones
  • 1/4 kopp sennep
  • 2 teskjeer eplecidereddik
  • 1 kopp sukker
  • 1 teskje svart pepper
  • 1/2 teskje cayennepepper
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Del kål i kvarter og fjern kjernen. Skrell gulrøtter og løk, og skjær dem i biter som passer gjennom matprosessorens innmatingsrør. Monter den store riveren på matprosessoren og kjør kål, gulrøtter og løk gjennom innmatingsrøret for å rive dem. I en stor bolle, bland grønnsakene godt.
  3. 3I en annen middels stor bolle, lag coleslaw-dressingen ved å vispe sammen majones, sennep, eplesidereddik, sukker, svart pepper og cayenne. Vend dressingen inn i kålblandingen, og smak til med salt og pepper. Dekk til med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.