
Enkle røykfylte penne og kjøttboller
oppskrift på enkel og smakfull røykfylt penne med kjøttboller, perfekt for en rask og smakfull middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 eske Barilla® Pronto™ Penne
- 3 kopper vann
- 10 frosne kjøttboller
- 1 kopp Barilla® Marinara-saus
- 1/2 kopp ferdiglaget BBQ-saus
- Salt og svart pepper etter smak
- 1/4 kopp grønn løk, skivet
- 1/2 kopp Cheddarost, revet
- 1/2 kopp koriander
Fremgangsmåte
- 1Hell hele pakken med pasta i en stor stekepanne (ca. 30 cm i diameter).
- 2Hell 3 kopper kaldt vann i pannen, slik at vannet dekker pastaen.
- 3Skru på platen på høy varme og sett en timer på 10 minutter (valgfritt: tilsett litt salt etter smak).
- 4Etter 5 minutter, tilsett kjøttboller og RØR for å blande.
- 5Med omtrent ett minutt igjen, tilsett begge sausene og KRYDRE med salt og pepper, og RØR forsiktig for å blande.
- 6Fjern stekepannen fra varmen og Pynt med løk, ost og koriander. Server umiddelbart.