Enkle røykfylte penne og kjøttboller

Enkle røykfylte penne og kjøttboller

oppskrift på enkel og smakfull røykfylt penne med kjøttboller, perfekt for en rask og smakfull middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 eske Barilla® Pronto™ Penne
  • 3 kopper vann
  • 10 frosne kjøttboller
  • 1 kopp Barilla® Marinara-saus
  • 1/2 kopp ferdiglaget BBQ-saus
  • Salt og svart pepper etter smak
  • 1/4 kopp grønn løk, skivet
  • 1/2 kopp Cheddarost, revet
  • 1/2 kopp koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Hell hele pakken med pasta i en stor stekepanne (ca. 30 cm i diameter).
  2. 2Hell 3 kopper kaldt vann i pannen, slik at vannet dekker pastaen.
  3. 3Skru på platen på høy varme og sett en timer på 10 minutter (valgfritt: tilsett litt salt etter smak).
  4. 4Etter 5 minutter, tilsett kjøttboller og RØR for å blande.
  5. 5Med omtrent ett minutt igjen, tilsett begge sausene og KRYDRE med salt og pepper, og RØR forsiktig for å blande.
  6. 6Fjern stekepannen fra varmen og Pynt med løk, ost og koriander. Server umiddelbart.