Mangosorbet med amaretto og krystallisert ingefær
oppskrift på frisk mango sorbet med en touch av amaretto og krydret krystallisert ingefær. perfekt for sommerdager og spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1 pint mango sorbet
- 2 unse Amaretto eller annen mandellikør
- 2 stykker krystallisert ingefær, tilgjengelig i asiatiske matbutikker
- 8 ingefærkjeks
- 1/2 pint ferske bringebær
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I cocktailglass eller små dessertkopper, legg to små runde baller med mangosorbet. Hell 1/2 unser, en halv shot, Amaretto over sorbeten. Bruk et håndholdt lite rivjern til å rive det krystalliserte ingefæren over sorbeten som pynt. Hvis du ikke har et lite rivjern, kan du bruke en liten skarp kniv til å skrape av små krøller av ingefærbitene. Sett to ingefærkjeks i sorbeten i hvert glass, og dryss over et lag med friske røde bringebær.