Mangosorbet med amaretto og krystallisert ingefær

Mangosorbet med amaretto og krystallisert ingefær

oppskrift på frisk mango sorbet med en touch av amaretto og krydret krystallisert ingefær. perfekt for sommerdager og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 pint mango sorbet
  • 2 unse Amaretto eller annen mandellikør
  • 2 stykker krystallisert ingefær, tilgjengelig i asiatiske matbutikker
  • 8 ingefærkjeks
  • 1/2 pint ferske bringebær

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I cocktailglass eller små dessertkopper, legg to små runde baller med mangosorbet. Hell 1/2 unser, en halv shot, Amaretto over sorbeten. Bruk et håndholdt lite rivjern til å rive det krystalliserte ingefæren over sorbeten som pynt. Hvis du ikke har et lite rivjern, kan du bruke en liten skarp kniv til å skrape av små krøller av ingefærbitene. Sett to ingefærkjeks i sorbeten i hvert glass, og dryss over et lag med friske røde bringebær.