Grillet Bologna

Grillet Bologna

Lær hvordan du lager saftig og smakfull barbecued bologna. En perfekt rett for sommergrilling eller helgekos. Enkelt, raskt og godt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Én 1,36 kg chub eller biter av bologna
  • Grillkrydder #68 (oppskrift følger)
  • 1/2 kopp lettbrunt sukker, tørket (se notat)
  • 1/3 kopp kosher salt
  • 1/4 kopp paprika
  • 1 spiseskje chilipulver
  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 1 teskje Sukker i Raw
  • 1 teskje løkpulver
  • 1 teskje svart pepper
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/2 teskje gurkemeie
  • 1/4 teskje cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered din koker til å koke indirekte ved 235 grader Fahrenheit ved bruk av medium kirsebærtre for røksmak.
  2. 2Skjær av en tynn skive av bologna på langs slik at den får en flat bunn og ikke ruller rundt. Skjær et rutenett i toppen med en serie tynne snitt i et diamantmønster. Gni bolognaen rikelig inn med barbecue-rub. Legg bolognaen i kokeren og kok i minst 3 timer, men opp til 5 timer. Den er allerede fullstendig kokt, så oppskriften er veldig fleksibel, men jo lenger den koker, desto mer røksmak får den, og den utvikler en bedre ytre skorpe.
  3. 3Overfør bolognaen til et skjærebrett. Dekk løst med folie og la den hvile i 5 minutter. Skjær opp og server.
  4. 4Denne ruben er litt mer kompleks enn Barbecue Rub #67 og har flott farge når den koker på maten. Jeg liker å kjøre denne i en food processor til den er finmalt. Det gir en jevn tekstur, men sørger også for å bryte opp klumpene i det tørkede brune sukkeret. Du bør kanskje tørke sukkeret dagen før. Denne forberedelsen er litt mer komplisert, men ikke vær redd for å bruke den på det du koker.
  5. 5Bland alle ingrediensene i en food processor med metallblad. Kjør i 15 sekunder. Ruben kan oppbevares i en lufttett beholder på et kjølig sted i opptil 6 måneder.