Grillet Bologna
Lær hvordan du lager saftig og smakfull barbecued bologna. En perfekt rett for sommergrilling eller helgekos. Enkelt, raskt og godt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Én 1,36 kg chub eller biter av bologna
- Grillkrydder #68 (oppskrift følger)
- 1/2 kopp lettbrunt sukker, tørket (se notat)
- 1/3 kopp kosher salt
- 1/4 kopp paprika
- 1 spiseskje chilipulver
- 2 teskjeer hvitløkspulver
- 1 teskje Sukker i Raw
- 1 teskje løkpulver
- 1 teskje svart pepper
- 1 teskje tørket basilikum
- 1/2 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje gurkemeie
- 1/4 teskje cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Forbered din koker til å koke indirekte ved 235 grader Fahrenheit ved bruk av medium kirsebærtre for røksmak.
- 2Skjær av en tynn skive av bologna på langs slik at den får en flat bunn og ikke ruller rundt. Skjær et rutenett i toppen med en serie tynne snitt i et diamantmønster. Gni bolognaen rikelig inn med barbecue-rub. Legg bolognaen i kokeren og kok i minst 3 timer, men opp til 5 timer. Den er allerede fullstendig kokt, så oppskriften er veldig fleksibel, men jo lenger den koker, desto mer røksmak får den, og den utvikler en bedre ytre skorpe.
- 3Overfør bolognaen til et skjærebrett. Dekk løst med folie og la den hvile i 5 minutter. Skjær opp og server.
- 4Denne ruben er litt mer kompleks enn Barbecue Rub #67 og har flott farge når den koker på maten. Jeg liker å kjøre denne i en food processor til den er finmalt. Det gir en jevn tekstur, men sørger også for å bryte opp klumpene i det tørkede brune sukkeret. Du bør kanskje tørke sukkeret dagen før. Denne forberedelsen er litt mer komplisert, men ikke vær redd for å bruke den på det du koker.
- 5Bland alle ingrediensene i en food processor med metallblad. Kjør i 15 sekunder. Ruben kan oppbevares i en lufttett beholder på et kjølig sted i opptil 6 måneder.