Bakt kylling med honning- og sennepssaus

Bakt kylling med honning- og sennepssaus

oppskrift på bakt honning- og sennepskylling. enkel å lage, perfekt for en smakfull middag. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler
  • salt og pepper etter smak
  • ½ kopp honning
  • ½ kopp sennep
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1 teskje paprika
  • ½ teskje tørket persille

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Krydre kyllingbrystene med salt og pepper etter smak, og legg dem i en lett smurt 9x13 tommers ildfast form. I en liten bolle, bland honning, sennep, basilikum, paprika og persille. Bland godt. Hell halvparten av denne blandingen over kyllingen, og pensle for å dekke.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Vend kyllingbitene og pensle med den resterende halvparten av honning- og sennepsblandingen. Stek i ytterligere 10 til 15 minutter, eller til kyllingen ikke lenger er rosa og saften er klar. La den avkjøle i 10 minutter før servering.