
Bakt kylling med honning- og sennepssaus
oppskrift på bakt honning- og sennepskylling. enkel å lage, perfekt for en smakfull middag. prøv denne deilige oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdeler
- salt og pepper etter smak
- ½ kopp honning
- ½ kopp sennep
- 1 teskje tørket basilikum
- 1 teskje paprika
- ½ teskje tørket persille
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Krydre kyllingbrystene med salt og pepper etter smak, og legg dem i en lett smurt 9x13 tommers ildfast form. I en liten bolle, bland honning, sennep, basilikum, paprika og persille. Bland godt. Hell halvparten av denne blandingen over kyllingen, og pensle for å dekke.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Vend kyllingbitene og pensle med den resterende halvparten av honning- og sennepsblandingen. Stek i ytterligere 10 til 15 minutter, eller til kyllingen ikke lenger er rosa og saften er klar. La den avkjøle i 10 minutter før servering.