Colleens glutenfrie, melkefrie pannekaker

Colleens glutenfrie, melkefrie pannekaker

Lær hvordan du lager deilige glutenfrie og melkefrie pannekaker med denne enkle oppskriften. Perfekt for allergikere og alle som ønsker en sunn frokost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp glutenfritt allsidig bakepulver (for eksempel Cloud 9 Specialty Stekry™)
  • 1/4 kopp maisstivelse
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 kopp mandelmelk (for eksempel Silk®)
  • 2 store egg
  • 2 spiseskjeer kokosolje, smeltet
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 teskje sitronsaft
  • kokosolje non-stick matlagingsspray

Fremgangsmåte

  1. 1Bland glutenfritt mel, maisstivelse, sukker, natron og bakepulver i en stor bolle. Tilsett mandelmelk, egg, kokosolje, vaniljeekstrakt og sitronsaft; rør til røren er godt blandet.
  2. 2Spray en takke lett med kokosolje; varm opp på middels lav varme. Legg store skjeer med røre på takken og kok til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 3–4 minutter. Snu og kok til den er gyllen på den andre siden, 2–3 minutter. Gjenta med resten av røren.