Zucchini Bread II
oppskrift på zucchini bread ii, en myk og smakfull brødoppskrift med zucchini. perfekt til frokost eller som mellommål. enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 egg
- 2. 3/4 kopp vegetabilsk olje
- 3. 1 2/3 kopper pakket brunt sukker
- 4. 2 kopper revet zucchini
- 5. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 6. 3 kopper hvetemel
- 7. 3 teskjeer kanel
- 8. 1 1/2 teskjeer bakepulver
- 9. 1 teskje natron
- 10. 1 teskje salt
- 11. 1/2 kopp rosiner
- 12. 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, pisk eggene godt. Tilsett olje, brunt sukker, zucchini og vanilje; rør godt. Bland inn mel, kanel, bakepulver, natron og salt. Rør inn rosiner og nøtter. Hell røren i to smurte og melete 9 x 5 tommers brødformer.
- 22. Stek ved 165 grader Celsius i 1 time. Avkjøl.