Kål-, purre- og brokkolisuppe

Kål-, purre- og brokkolisuppe

oppskrift på en velsmakende og sunn kål, purre og brokkolisuppe. perfekt for en rask lunsj eller middag, enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje olivenolje
  • 2. 1 løk, tynne skiver
  • 3. 1 purre, tynne skiver
  • 4. 1 potet, i terninger
  • 5. 1/2 kopp broccolibuketter
  • 6. 1/3 kopp revet kål
  • 7. 2 kopper grønnsaksbuljong
  • 8. salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en kjele over middels varme. Tilsett løk og purre; kok og rør til de er gjennomsiktige, ca. 5 minutter. Rør inn potet, brokkoli og kål. Senk varmen til medium-lav og kok, rør av og til, til grønnsakene er møre, 3 til 5 minutter.
  2. 22. Hell grønnsaksbuljong i kjelen. Kok opp; skru ned varmen og la det småkoke til grønnsakene er møre, ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.