Gresskar- og mandel-joy-biter

Gresskar- og mandel-joy-biter

oppskriften på pumpkin almond joy bites er perfekt for høsten. søt, kremete og med et hint av mandel. enkel å lage og perfekt som snacks eller dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp glutenfrie havregryn
  • 2. 1/2 kopp mandelmel
  • 3. 1/4 kopp mandelsmør
  • 4. 1/4 kopp gresskarpuré
  • 5. 1 pakke steviaseddik (for eksempel Truvia®)
  • 6. 1/2 teskje mandelessens
  • 7. 1/4 teskje malt nellik
  • 8. 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 9. 1/2 teskje malt kanel
  • 10. 1 klype havsalt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland havregryn, mandelmel, mandelsmør, gresskarpuré, steviasyltetose, mandeluttrekk, nellik, muskat, kanel og havsalt i en foodprocessor; puls til det er akkurat blandet.
  2. 22. Rull blandingen til kuler og legg dem på en tallerken eller bakepapir; sett i kjøleskapet til de har stivnet, minst 30 minutter.