
Gresskar- og mandel-joy-biter
oppskriften på pumpkin almond joy bites er perfekt for høsten. søt, kremete og med et hint av mandel. enkel å lage og perfekt som snacks eller dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp glutenfrie havregryn
- 2. 1/2 kopp mandelmel
- 3. 1/4 kopp mandelsmør
- 4. 1/4 kopp gresskarpuré
- 5. 1 pakke steviaseddik (for eksempel Truvia®)
- 6. 1/2 teskje mandelessens
- 7. 1/4 teskje malt nellik
- 8. 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 9. 1/2 teskje malt kanel
- 10. 1 klype havsalt
Fremgangsmåte
- 11. Bland havregryn, mandelmel, mandelsmør, gresskarpuré, steviasyltetose, mandeluttrekk, nellik, muskat, kanel og havsalt i en foodprocessor; puls til det er akkurat blandet.
- 22. Rull blandingen til kuler og legg dem på en tallerken eller bakepapir; sett i kjøleskapet til de har stivnet, minst 30 minutter.




