
Kylling ciabatta grillet over åpen flamme
Lær hvordan du lager en deilig chargrilled chicken ciabatta med saftig kylling, sprøtt brød og ferske grønnsaker. Perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 (4 unser) benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvdelar
- 2. 1 teskje kyllingkrydderblanding
- 3. 1 (8 unser) pakke Borden® mozzarellaostskiver
- 4. 4 ciabattabrød, skåret horisontalt
- 5. Olivenolje
- 6. 2 kopper ferdigpakket vårblandingssalat
- 7. 1 tomat, delt i båter
- 8. 1/4 kopp balsamico-vinaigrette
- 9. 1/2 kopp soltørket tomatmajones
- 10. 1 moden avokado, kjernet, skrelt og skåret i skiver (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen. Krydre kyllingbrystene med kyllingkrydder. Grill over middels varme i 5 til 8 minutter på hver side, eller til den indre temperaturen når 75 grader Celsius.
- 22. Legg ost på kyllingen og la den ligge på grillen til osten smelter; fjern deretter fra grillen og hold varm. Pensle de skårne sidene av rundstykkene lett med olje; grill i 1 minutt.
- 33. Bland salatblandingen og tomatene med vinaigrette i en middels stor bolle. Fordel majones jevnt på de skårne sidene av sandwichbrødene. Legg salatblanding, grillet kyllingbryst og avokadoskiver (valgfritt) på hver bolle. Server sandwichene umiddelbart.




