
Vegansk grønnsakspastasalat
oppskrift på en vegansk grønnsakspasta salat som er enkel å lage, sunn og perfekt for sommeren. ideell for en lett lunsj eller sommerfest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (16 unser) fullkorn rotini pasta
- 2. 3 kopper hakket brokkoli
- 3. 2 kopper terninger av agurk
- 4. 1 ½ kopper terninger av smørnut squash
- 5. 1 ½ kopper halverte grønne bønner
- 6. 1 ½ kopper terninger av jicama
- 7. 1 kopp italiensk dressing, eller mer etter smak
- 8. ½ kopp halverte sukkererter
- 9. ½ hode blomkål, hakket
- 10. 2 spiseskjeer halverte cherrytomater
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp 4 kvartaler lettsaltet vann i en stor kjele; rør inn pastaen. Kok og rør til den er myk, ca. 7 minutter. Sil av pastaen gjennom en sil og skyll med kaldt vann.
- 22. Bland pasta, brokkoli, agurk, squash, grønne bønner, jicama, italiensk dressing, sukkererter, blomkål og cherrytomater i en bolle. Sett i kjøleskapet til den er avkjølt.