Karrigkål med kabocha

Karrigkål med kabocha

oppskrift på curried kabocha, en varmende og smakfull rett med krydder og gresskar. perfekt for høstsesongen og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje sesamolje
  • 2. 3 kopper terninger av kabocha (japansk vintergresskar)
  • 3. 1 gul løk, skivet
  • 4. 1/2 (400 ml) boks kokosmelk
  • 5. 1 spiseskje fiskesaus
  • 6. 1 spiseskje revet ingefær
  • 7. 1 teskje karri pulver
  • 8. 1 klype brunt sukker, eller etter smak
  • 9. salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp sesamolje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett kabocha og løk; kok og rør til de er møre og løken er gjennomsiktig, ca. 10 minutter. Rør inn kokosmelk, fiskesaus, ingefær og karri pulver. La det småkoke; kok til smakene har blandet seg, ca. 5 minutter. Smak til med brunt sukker og salt.