
Vegetarisk Bolognese med masse grønnsaker
oppskrift på veggie-packed bolognese som er full av grønnsaker, enkel å lage og perfekt for en sunn middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke (16 unser) Barilla® Rigatoni
- 2. 2 spiseskjeer olivenolje
- 3. 1 pakke (8 unser) ferske sjampinjonger, skivet
- 4. 1 middels gul squash, grovhakket
- 5. 1 middels zucchini, grovhakket
- 6. 3/4 kopp hakket løk
- 7. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. 1 glass (24 unser) Barilla® kjøttsaus
- 10. 1/4 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenoljen i en 30 cm dyp stekepanne på middels varme, og tilsett deretter sopp, squash, zucchini, løk, hvitløk og salt.
- 22. Kok og rør i 5 til 6 minutter, eller til grønnsakene akkurat er møre, og rør deretter inn kjøttsausen. Skru ned varmen til lav og la det småkoke.
- 33. I mellomtiden koker du opp 4 til 6 liter vann, og tilsetter salt etter smak sammen med rigatoni. Rør forsiktig.
- 44. Kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger. Ta den av varmen og sil av vannet godt.
- 55. Rør pastaen inn i kjøttsausen i stekepannen.
- 66. Server med revet parmesanost på toppen.