Vegetarisk Bolognese med masse grønnsaker

Vegetarisk Bolognese med masse grønnsaker

oppskrift på veggie-packed bolognese som er full av grønnsaker, enkel å lage og perfekt for en sunn middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (16 unser) Barilla® Rigatoni
  • 2. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 pakke (8 unser) ferske sjampinjonger, skivet
  • 4. 1 middels gul squash, grovhakket
  • 5. 1 middels zucchini, grovhakket
  • 6. 3/4 kopp hakket løk
  • 7. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 8. 1/2 teskje salt
  • 9. 1 glass (24 unser) Barilla® kjøttsaus
  • 10. 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenoljen i en 30 cm dyp stekepanne på middels varme, og tilsett deretter sopp, squash, zucchini, løk, hvitløk og salt.
  2. 22. Kok og rør i 5 til 6 minutter, eller til grønnsakene akkurat er møre, og rør deretter inn kjøttsausen. Skru ned varmen til lav og la det småkoke.
  3. 33. I mellomtiden koker du opp 4 til 6 liter vann, og tilsetter salt etter smak sammen med rigatoni. Rør forsiktig.
  4. 44. Kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger. Ta den av varmen og sil av vannet godt.
  5. 55. Rør pastaen inn i kjøttsausen i stekepannen.
  6. 66. Server med revet parmesanost på toppen.