
Egg- og edamame-brun risbolle
oppskrift på en næringsrik egg og edamame brun ris bolle. enkel å lage, perfekt for en sunn middag eller lunsj. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 kopper kokt RiceSelect® Texmati® Brun ris (nykokt og varm)
- 2. 4 vårløk, tynne skiver
- 3. 1/2 kopp edamame
- 4. 1 teskje rødvinseddik
- 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 6. 3 spiseskjeer olivenolje
- 7. 4 store egg
- 8. 1 avokado, hakket
- 9. Valgfritt:
- 10. Sriracha hot sauce
- 11. Thai-basilikum
Fremgangsmåte
- 11. Bland vårløk, ris, edamame og eddik i en liten bolle; smak til med salt og pepper.
- 22. Varm opp olje i en non-stick panne over middels høy varme. Knekk eggene i pannen; smak til med salt og pepper og kok til eggehvitene er stivnet rundt kantene, omtrent 1 minutt. Snu eggene og kok til ønsket konsistens, ca. 30 sekunder for en rennende eggeplomme.
- 33. Fordel risen i skåler; topp med egg, avokado, hot sauce og basilikum.