Egg- og edamame-brun risbolle

Egg- og edamame-brun risbolle

oppskrift på en næringsrik egg og edamame brun ris bolle. enkel å lage, perfekt for en sunn middag eller lunsj. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper kokt RiceSelect® Texmati® Brun ris (nykokt og varm)
  • 2. 4 vårløk, tynne skiver
  • 3. 1/2 kopp edamame
  • 4. 1 teskje rødvinseddik
  • 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 6. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 7. 4 store egg
  • 8. 1 avokado, hakket
  • 9. Valgfritt:
  • 10. Sriracha hot sauce
  • 11. Thai-basilikum

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland vårløk, ris, edamame og eddik i en liten bolle; smak til med salt og pepper.
  2. 22. Varm opp olje i en non-stick panne over middels høy varme. Knekk eggene i pannen; smak til med salt og pepper og kok til eggehvitene er stivnet rundt kantene, omtrent 1 minutt. Snu eggene og kok til ønsket konsistens, ca. 30 sekunder for en rennende eggeplomme.
  3. 33. Fordel risen i skåler; topp med egg, avokado, hot sauce og basilikum.