
Doughnut Puffs fra Land O'Lakes
Lær hvordan du lager smakfulle doughnut puffs fra land o'lakes. En enkel oppskrift perfekt for frokost eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. Muffins:
- 2. 1/2 kopp melk
- 3. 1/3 kopp LAND O LAKES® smør, smeltet
- 4. 1 LAND O'Lakes® egg, pisket
- 5. 1 2/3 kopper hvetemel
- 6. 3/4 kopp sukker
- 7. 1 1/2 teskjeer bakepulver
- 8. 1/2 teskje salt
- 9. 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 10. Topping:
- 11. 1/3 kopp LAND O LAKES® smør, smeltet
- 12. 1/2 kopp sukker
- 13. 1 teskje malt kanel
- 14. Pålegg:
- 15. LAND O LAKES® smør med rapsolje
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Smør en muffinsform med 12 former; sett til side.
- 22. Bland melk, 1/3 kopp smør som er smeltet, og egg i en bolle. Sett til side.
- 33. Bland mel, 3/4 kopp sukker, bakepulver, salt og muskatnøtt i en annen bolle. Tilsett melkeblandingen; rør forsiktig til alt er godt blandet.
- 44. Fordel røren i den forberedte muffinsformen. Stek i 15–20 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren.
- 55. Ha 1/3 kopp smeltet smør i en bolle. Bland 1/2 kopp sukker og kanel i en annen bolle. Ta muffinsene ut av formen; la dem stå på avkjølingsrist i 2 minutter.
- 66. Dypp toppene av de varme muffinsene i det smeltede smøret, og deretter i kanel- og sukkerblandingen.
- 77. Server varme med smør med rapsolje.





