
Paneer Tikka Sandwich
Lær hvordan du lager en deilig paneer tikka sandwich hjemme. Perfekt for en rask lunsj eller middag med indiske smaker. Enkelt steg-for-steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2. 1 kopp finhakket løk
- 3. 2 teskjeer rød chilipulver
- 4. 1 teskje garam masala
- 5. 1 teskje malt gurkemeie (haldi)
- 6. 1 teskje hvitt sukker
- 7. salt etter smak
- 8. 2 kopper terninger av paneer
- 9. 1 spiseskje tomatsaus
- 10. 2 teskjeer smør, delt, eller mer etter smak
- 11. 2 skiver brød
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk; kok og rør til den er myk, ca. 5 minutter. Rør inn chilipulver, garam masala, gurkemeie, sukker og salt. Tilsett paneer og tomatsaus; kok og rør til smakene blander seg, 3 til 5 minutter.
- 22. Smør 1 teskje smør og 2 spiseskjeer av paneer-fyllet på en skive brød. Legg en skive til på toppen.
- 33. Smelt resten av smøret (1 teskje) i en stor stekepanne over middels varme. Legg i smørbrødet; kok til det er gyllent og sprøtt, ca. 1 minutt på hver side.