Paneer Tikka Sandwich

Paneer Tikka Sandwich

Lær hvordan du lager en deilig paneer tikka sandwich hjemme. Perfekt for en rask lunsj eller middag med indiske smaker. Enkelt steg-for-steg guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 2. 1 kopp finhakket løk
  • 3. 2 teskjeer rød chilipulver
  • 4. 1 teskje garam masala
  • 5. 1 teskje malt gurkemeie (haldi)
  • 6. 1 teskje hvitt sukker
  • 7. salt etter smak
  • 8. 2 kopper terninger av paneer
  • 9. 1 spiseskje tomatsaus
  • 10. 2 teskjeer smør, delt, eller mer etter smak
  • 11. 2 skiver brød

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk; kok og rør til den er myk, ca. 5 minutter. Rør inn chilipulver, garam masala, gurkemeie, sukker og salt. Tilsett paneer og tomatsaus; kok og rør til smakene blander seg, 3 til 5 minutter.
  2. 22. Smør 1 teskje smør og 2 spiseskjeer av paneer-fyllet på en skive brød. Legg en skive til på toppen.
  3. 33. Smelt resten av smøret (1 teskje) i en stor stekepanne over middels varme. Legg i smørbrødet; kok til det er gyllent og sprøtt, ca. 1 minutt på hver side.