
Labneh
Lær hvordan du lager den kremete og deilige labneh hjemme. Perfekt som forrett eller tilbehør. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Olivenolje
- 2. Krydder (vi er glade i za'atar).
- 3. 2 kopper naturell helmelk eller 2 % gresk yoghurt
- 4. 1/2 teskje kosher salt
- 5. Osteklede
Fremgangsmåte
- 11. Bland 2 kopper naturell helmelk eller 2 % gresk yoghurt og 1/2 teskje kosher salt i en liten bolle. Kled en finmasket sil med to lag osteklede og sett den over en mellomstor bolle. Plasser yoghurten i silen, dekk med plastfolie, og la den renne av i kjøleskapet i minst 1 dag og opptil 2 dager, hvis du ønsker den litt tykkere. Kast det overflødige væsken.
- 22. Bland 2 kopper naturell helmelk eller 2 % gresk yoghurt og 1/2 teskje kosher salt i en liten bolle. Kled en finmasket sil med to lag osteklede og sett den over en mellomstor bolle.
- 33. Plasser yoghurten i silen, dekk med plastfolie, og la den renne av i kjøleskapet i minst 1 dag og opptil 2 dager, hvis du ønsker den litt tykkere. Kast det overflødige væsken.