Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Cordon Bleu I

Kylling Cordon Bleu I

lær hvordan du lager en klassisk chicken cordon bleu med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull middag eller festmåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 2. 1/4 teskje salt
  • 3. 1/8 teskje malt svart pepper
  • 4. 6 skiver sveitserost
  • 5. 4 skiver kokt skinke
  • 6. 1/2 kopp krydrede brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 7x11 tommers bakeform med non-stick stekespray.
  2. 22. Bank kyllingbrystene til en tykkelse på 1/4 tomme.
  3. 33. Strø salt og pepper over hver bit av kyllingen på begge sider. Legg en skive ost og en skive skinke på toppen av hvert bryst. Rull sammen hvert bryst, og fest med en tannpirker. Plasser i bakeformen, og dryss jevnt med brødsmuler over kyllingen.
  4. 44. Stek i 30 til 35 minutter, eller til kyllingen ikke lenger er rosa. Ta ut av ovnen, og legg en halv skive ost på toppen av hvert bryst. Sett tilbake i ovnen i 3 til 5 minutter, eller til osten har smeltet. Fjern tannpirkerne, og server umiddelbart.