
Kylling Alfredo med fettuccini-pasta
Lær hvordan du lager en kremet kylling Alfredo med fettuccini nudler. En smakfull og enkel rett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund fettuccini-pasta
- 1 ½ kopper smør, delt
- 1 pund skinn- og benfri kyllingbrysthalvdel – skåret i terninger
- 2 (16 unser) beholdere med helmelkricottaost
- 1 pint kremfløte
- 1 teskje salt
- 1 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett fettuccini og kok i 8 til 10 minutter eller til al dente; sil av vannet.
- 2Smelt 2 spiseskjeer smør i en stor stekepanne over middels varme. Stek kyllingen til den ikke lenger er rosa og saften er klar.
- 3I en stor kjele blander du ricottaost, fløte, salt, Parmesanost og resten av smøret. Kok opp over middels varme og rør godt sammen, ca. 10 minutter. Rør inn den kokte fettuccinen og kyllingen; varm opp til det er gjennomvarmt.