
En liten sprø kyllingpita
Lær hvordan du lager en deilig a-little-nutty chicken pita med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask lunsj eller middag, full av smak og crunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 oz. (1/3 av en 6-oz. pakke) OSCAR MAYER Deli Fresh Ovnsbakt Kyllingbryst, hakket
- 1/4 kopp uten kjerner røde druer, delt i to
- 1/4 kopp hakkede epler
- 2 ss hakkede PLANTERS Valnøtter, ristet
- 2 ss MIRACLE WHIP Light Dressing
- 1 grønn løk, skivet
- 1 fullkorn pita, delt i to
- 1 skive KRAFT Deli Fresh Provolone-ost, delt i to
- 1 salatblad, revet i to
Fremgangsmåte
- 1Bland de første seks ingrediensene.
- 2Fyll pitabrødene med ost, salat og kyllingbiter.
- 3Erstatt:
- 4Erstatt eplet med en fersk pære.
- 5Hvordan riste nøtter:
- 6Risting av nøtter gir sprøhet og forsterker smaken. For å riste nøtter i ovnen, fordel nøttene i ett lag på en liten bakeplate. Stek ved 175°C i 8 til 10 minutter, eller til de er gylne, og rør om av og til. For å riste nøtter på komfyren, ha nøttene i en usmurt stekepanne. Kok på middels varme til de er gylne, og rør ofte. For å riste nøtter i mikrobølgeovnen, legg opptil 1 kopp nøtter i en mikrobølgesikker, flat skål. Mikrobølges på HØY i 30 sekunder om gangen, til de er duftende og sprø, og rør om hver 30. sekund.
- 7Serveringsforslag:
- 8Nyt denne deilige sandwichen, med sin unike smakblanding, sammen med noen oppkuttede, sprø, friske grønnsaker.
- 9Erstatt:
- 10Lag den med en KRAFT 2 % Melk Swiss-osteskive.