
Boble 'n' Squeak
Lær hvordan du lager den klassiske britiske retten Bubble 'n' Squeak. En enkel og smakfull rett perfekt for frokost eller rester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1/2 middels hodekål, skivet
- 2. 3 skiver bacon, hakket
- 3. 1 løk, tynne skiver
- 4. 1 kopp kokt skinke i terninger
- 5. 1 ss smør
- 6. 3 kopper poteter, stekt, avkjølt og skivet
- 7. 1/2 ts paprika
- 8. salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor kjele, kok kål i en liten mengde vann i omtrent 5 minutter, eller til den er mør. Sil av vannet, og sett til side.
- 22. I en godt krydret støpejernspanne, kok bacon og løk til løken er myk og baconet er kokt. Tilsett skinke, og kok til det er gjennomvarmt. Ha i smør, og bland inn den kokte kålen og potetene. Krydre med paprika, salt og pepper. Stek til det er brunt på bunnen, snu det, og stek igjen til det er brunt.