Boble 'n' Squeak

Boble 'n' Squeak

Lær hvordan du lager den klassiske britiske retten Bubble 'n' Squeak. En enkel og smakfull rett perfekt for frokost eller rester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 middels hodekål, skivet
  • 2. 3 skiver bacon, hakket
  • 3. 1 løk, tynne skiver
  • 4. 1 kopp kokt skinke i terninger
  • 5. 1 ss smør
  • 6. 3 kopper poteter, stekt, avkjølt og skivet
  • 7. 1/2 ts paprika
  • 8. salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor kjele, kok kål i en liten mengde vann i omtrent 5 minutter, eller til den er mør. Sil av vannet, og sett til side.
  2. 22. I en godt krydret støpejernspanne, kok bacon og løk til løken er myk og baconet er kokt. Tilsett skinke, og kok til det er gjennomvarmt. Ha i smør, og bland inn den kokte kålen og potetene. Krydre med paprika, salt og pepper. Stek til det er brunt på bunnen, snu det, og stek igjen til det er brunt.