
Kokosreker I
Lær hvordan du lager deilige coconut shrimp med vår enkle oppskrift. Perfekt for forrett eller fest. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 egg
- 2. 1/2 kopp hvetemel
- 3. 2/3 kopp øl
- 4. 1 1/2 teskje bakepulver
- 5. 1/4 kopp hvetemel
- 6. 2 kopper kokosflak
- 7. 24 reker
- 8. 3 kopper olje til steking
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, bland egg, ½ kopp mel, øl og bakepulver. Plasser ¼ kopp mel og kokos i to separate boller.
- 2Hold rekene i halen, og vend dem i mel, rist av overflødig mel. Dypp dem i egge- og ølbatteriet; la overflødig renne av. Rull rekene i kokos, og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Sett i kjøleskapet i 30 minutter.
- 3I mellomtiden varmer du opp olje til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i en dypfryer.
- 4Stek rekene i porsjoner: kok dem, snu en gang, i 2 til 3 minutter, eller til de er gyldne og sprø. Bruk tang til å ta rekene opp og legg dem på tørkepapir for å renne av.
- 5Server varme med din favorittdippsaus.