En enkel meksikansk gryte

En enkel meksikansk gryte

oppskrift på en enkel og smakfull meksikansk gryte, perfekt for en rask og velsmakende middag for hele familien

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 2 kopper salsa
  • 3. 1 (16 ounces) boks med chili-bønner, drenert
  • 4. 3 kopper tortillachips, knust
  • 5. 2 kopper rømme
  • 6. 1 (2 ounces) boks med skivede svarte oliven, drenert
  • 7. 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 8. 1/2 kopp hakket fersk tomat
  • 9. 2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor stekepanne over middels høy varme, kok opp kjøttdeigen til den ikke lenger er rosa. Rør inn salsa, reduser varmen, og la det småkoke i 20 minutter, eller til væsken er absorbert. Rør inn bønner, og varm opp gjennom.
  3. 33. Spray en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form med matlagingsspray. Fordel knuste tortillachips i formen, og legg deretter kjøttdeigen over chipsene. Fordel rømme over kjøttdeigen, og dryss over oliven, grønn løk og tomat. Topp med revet cheddarost.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter, eller til retten er varm og boblende.