En enkel meksikansk gryte
oppskrift på en enkel og smakfull meksikansk gryte, perfekt for en rask og velsmakende middag for hele familien
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 2 kopper salsa
- 3. 1 (16 ounces) boks med chili-bønner, drenert
- 4. 3 kopper tortillachips, knust
- 5. 2 kopper rømme
- 6. 1 (2 ounces) boks med skivede svarte oliven, drenert
- 7. 1/2 kopp hakket grønn løk
- 8. 1/2 kopp hakket fersk tomat
- 9. 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en stor stekepanne over middels høy varme, kok opp kjøttdeigen til den ikke lenger er rosa. Rør inn salsa, reduser varmen, og la det småkoke i 20 minutter, eller til væsken er absorbert. Rør inn bønner, og varm opp gjennom.
- 33. Spray en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form med matlagingsspray. Fordel knuste tortillachips i formen, og legg deretter kjøttdeigen over chipsene. Fordel rømme over kjøttdeigen, og dryss over oliven, grønn løk og tomat. Topp med revet cheddarost.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter, eller til retten er varm og boblende.