Sangria! Sangria!

Sangria! Sangria!

Lær hvordan du lager den perfekte sangria med friske frukter og vin. En enkel oppskrift som passer perfekt for sommerfester og hyggelige dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp brandy
  • 2. 1/4 kopp sitronsaft
  • 3. 1/3 kopp frossen sitronlemonadekonsentrat
  • 4. 1/3 kopp appelsinjuice
  • 5. 1 flaske (750 milliliter) tørr rødvin
  • 6. 1/2 kopp triple sec
  • 7. 1 sitron, skåret i skiver
  • 8. 1 appelsin, skåret i skiver
  • 9. 1 lime, skåret i skiver
  • 10. 1/4 kopp hvitt sukker (valgfritt)
  • 11. 8 maraschino-kirsebær
  • 12. 2 kopper kullsyreholdig vann (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor mugge eller bolle blander du sammen brandy, sitronsaft, sitronlemonade-konsentrat, appelsinjuice, rødvin, triple sec og sukker. Flytende skiver av sitron, appelsin og lime, samt maraschino-kirsebær, legges i blandingen. Oppbevar i kjøleskapet over natten for best smak. For en kullsyreholdig sangria, tilsett club soda rett før servering.