Sangria! Sangria!
Lær hvordan du lager den perfekte sangria med friske frukter og vin. En enkel oppskrift som passer perfekt for sommerfester og hyggelige dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp brandy
- 2. 1/4 kopp sitronsaft
- 3. 1/3 kopp frossen sitronlemonadekonsentrat
- 4. 1/3 kopp appelsinjuice
- 5. 1 flaske (750 milliliter) tørr rødvin
- 6. 1/2 kopp triple sec
- 7. 1 sitron, skåret i skiver
- 8. 1 appelsin, skåret i skiver
- 9. 1 lime, skåret i skiver
- 10. 1/4 kopp hvitt sukker (valgfritt)
- 11. 8 maraschino-kirsebær
- 12. 2 kopper kullsyreholdig vann (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1I en stor mugge eller bolle blander du sammen brandy, sitronsaft, sitronlemonade-konsentrat, appelsinjuice, rødvin, triple sec og sukker. Flytende skiver av sitron, appelsin og lime, samt maraschino-kirsebær, legges i blandingen. Oppbevar i kjøleskapet over natten for best smak. For en kullsyreholdig sangria, tilsett club soda rett før servering.