Stekte epler

Stekte epler

Lær hvordan du lager deilige sauterede epler med denne enkle oppskriften. Perfekt som en varm dessert eller som tilbehør til frokost. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp smør
  • 2. 4 store tart epler – skrellet, kjernet og skåret i skiver på ¼ tomme tykkelse
  • 3. 2 teskjeer maisstivelse
  • 4. ½ kopp kaldt vann
  • 5. ½ kopp brunt sukker
  • 6. ½ teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Smelt smør i en stor stekepanne eller kjele over middels varme; tilsett eplene. Kok, under omrøring hele tiden, til eplene nesten er møre, ca. 6 til 7 minutter.
  2. 22. Løs opp maisstivelse i vann; tilsett i pannen. Rør inn brunt sukker og kanel. Kok opp i 2 minutter, under omrøring av og til. Ta av varmen og server varm.