Kyllingbryst fylt med spinat
Lær hvordan du lager saftige kyllingbryst fylt med spinat og ost. En enkel oppskrift perfekt for en sunn og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp majones
- 2. 1 (10 unser) pakke frossen hakket spinat, tint og avrent
- 3. 1/2 kopp smuldret fetaost
- 4. 2 fedd hvitløk, hakket
- 5. 4 skinn- og benfrie kyllingbryst
- 6. 4 skiver bacon
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. I en middels stor bolle, bland majones, spinat, fetaost og hvitløk til det er godt blandet. Sett til side.
- 33. Forsiktig, smørfilet av kylling, og pass på å ikke skjære helt gjennom. Skje spinatblandingen inn i kyllingfiletene. Pakk hver med et stykke bacon, og fest med en tannpirker. Plasser i en grunn bakeform. Dekk til.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 1 time, eller til kyllingen ikke lenger er rosa i midten og saften renner ut. En hurtigtermometer som settes inn i midten bør vise minst 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).