Hello Fresh Mobile Banner
Bestemors kylling- og nudelsuppe

Bestemors kylling- og nudelsuppe

oppskrift på grandma's kylling nudelsuppe, perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak. ideell for vinter og helår.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ½ kopper brede eggnudler
  • 2. 1 teskje vegetabilsk olje
  • 3. 12 kopper kyllingkraft
  • 4. 1 ½ spiseskje salt
  • 5. 1 teskje fuglefrøblanding (fuglefrøblanding kan også brukes, men her er det sannsynligvis snakk om krydderblanding for kylling)
  • 6. 1 kopp hakket selleri
  • 7. 1 kopp hakket løk
  • 8. ⅓ kopp maisstivelse
  • 9. ¼ kopp vann
  • 10. 3 kopper kokt, hakket kyllingkjøtt

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett eggnudler og olje, og la det koke i 8 minutter, eller til det er mørt. Sil av vannet, og skyll under kaldt rennende vann.
  2. 22. I en stor kjele eller gryte, bland buljong, salt og fuglekrydder. Kok opp. Rør inn selleri og løk. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke i 15 minutter.
  3. 33. I en liten bolle, bland maisstivelse og vann sammen til maisstivelsen er helt oppløst. Tilsett gradvis i suppen under konstant omrøring. Rør inn nudlene og kyllingen, og varm opp til servering.