Docs Beste Biff Jerky
oppskrift på doc's best beef jerky, perfekt som sunn snacks. enkel å lage hjemme, full av smak og proteiner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 36 minutter
Porsjoner: 10
forrett
Ingredienser
- 1. 1,0 kg storfeytrefilet, skåret i tynne strimler
- 2. 1/4 kopp soyasaus
- 3. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 4. 2 spiseskjeer flytende røyk
- 5. 2 spiseskjeer brunt sukker
- 6. 2 teskjeer salt
- 7. 1 teskje malt svart pepper
- 8. 1 teskje kjøttmørner
- 9. 1 teskje hvitløkspulver
- 10. 1 teskje løkpulver
- 11. 1 teskje paprika
Fremgangsmåte
- 11. Legg storfe i strimler i bunnen av en stor bolle. Hell soyasaus, Worcestershire-saus, flytende røyk, brunt sukker, salt, pepper, kjøttmørner, hvitløkspulver, løkpulver og paprika over storfe. Bland godt for å sikre at kjøttet er jevnt dekket. Dekk til og la det marinere i kjøleskapet i 8 timer eller over natten.
- 22. Ta kjøttet ut av bollen og legg det mellom to stykker plastfolie; bank det til en tykkelse på 3 mm.
- 33. Legg kjøttstrimlene på dehydratorens rist og tørk på dehydratorens høyeste innstilling til de er ferdige etter eget ønske, minst 4 timer. Oppbevar i en lufttett beholder eller i resealable poser.