Docs Beste Biff Jerky

Docs Beste Biff Jerky

oppskrift på doc's best beef jerky, perfekt som sunn snacks. enkel å lage hjemme, full av smak og proteiner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 36 minutter
Porsjoner: 10
forrett

Ingredienser

  • 1. 1,0 kg storfeytrefilet, skåret i tynne strimler
  • 2. 1/4 kopp soyasaus
  • 3. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 4. 2 spiseskjeer flytende røyk
  • 5. 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 6. 2 teskjeer salt
  • 7. 1 teskje malt svart pepper
  • 8. 1 teskje kjøttmørner
  • 9. 1 teskje hvitløkspulver
  • 10. 1 teskje løkpulver
  • 11. 1 teskje paprika

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg storfe i strimler i bunnen av en stor bolle. Hell soyasaus, Worcestershire-saus, flytende røyk, brunt sukker, salt, pepper, kjøttmørner, hvitløkspulver, løkpulver og paprika over storfe. Bland godt for å sikre at kjøttet er jevnt dekket. Dekk til og la det marinere i kjøleskapet i 8 timer eller over natten.
  2. 22. Ta kjøttet ut av bollen og legg det mellom to stykker plastfolie; bank det til en tykkelse på 3 mm.
  3. 33. Legg kjøttstrimlene på dehydratorens rist og tørk på dehydratorens høyeste innstilling til de er ferdige etter eget ønske, minst 4 timer. Oppbevar i en lufttett beholder eller i resealable poser.