Smelt i munnen toffee

Smelt i munnen toffee

oppskriften på smelt i munnen toffee som er perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager denne deilige, myke karamellen hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pund smør
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 4. 1 kopp hakkede valnøtter
  • 5. 2 kopper semi-søte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1I en tykk gryte, bland smør, hvitt sukker og brunt sukker. Kok opp over middels varme, rør konstant til blandingen koker. La det koke til det når hardt stadie, 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit), uten å røre. Ta av varmen.
  2. 2Hell nøtter og sjokoladebiter i en 23x33 cm stor form. Hell den varme blandingen over nøttene og sjokoladen. La blandingen avkjøle, og bryt den i biter før servering.