
Osteglede-tunfiskgrateng
Lær hvordan du lager en deilig cheese lover's tunafiskgrateng. En enkel oppskrift på en smakfull og mettende hovedrett, perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp makaroni av typen elbow
- 2. 1 boks (10,75 unser) kremet soppsuppe
- 3. 2 bokser (5 unser) tunfisk, avrent
- 4. 1 pund Cheddarost, i terninger
- 5. 1 ½ kopper krydrede croutoner
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; sil av vannet.
- 3I mellomtiden, i en ildfast form på 23x33 cm, bland sammen suppe, tunfisk og halvparten av osten; rør godt.
- 43. Tilsett pastaen i ildfaste formen og bland godt. Fordel resten av osten over blandingen, og legg deretter på krutonger. Dekk til formen og stek i forvarmet ovn i 15 minutter, eller til osten er smeltet; server.