Osteglede-tunfiskgrateng

Osteglede-tunfiskgrateng

Lær hvordan du lager en deilig cheese lover's tunafiskgrateng. En enkel oppskrift på en smakfull og mettende hovedrett, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp makaroni av typen elbow
  • 2. 1 boks (10,75 unser) kremet soppsuppe
  • 3. 2 bokser (5 unser) tunfisk, avrent
  • 4. 1 pund Cheddarost, i terninger
  • 5. 1 ½ kopper krydrede croutoner

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; sil av vannet.
  3. 3I mellomtiden, i en ildfast form på 23x33 cm, bland sammen suppe, tunfisk og halvparten av osten; rør godt.
  4. 43. Tilsett pastaen i ildfaste formen og bland godt. Fordel resten av osten over blandingen, og legg deretter på krutonger. Dekk til formen og stek i forvarmet ovn i 15 minutter, eller til osten er smeltet; server.