Linguine med chili, krabbe og vannkresse

Linguine med chili, krabbe og vannkresse

Oppdag hvordan du lager linguine med chili, krabbe og vannkresse. En delikat forrett som kombinerer krydret smak med sjømat og friske urter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 fedd hvitløk, skrelt og finhakket
  • 2. 1 1/2 ts havsalt
  • 3. 1 stor rød chili, uten frø og hakket
  • 4. 315 g hermetisert eller tint, forhåndskokt krabbekjøtt
  • 5. 1/3 kopp ekstra jomfroliv olje
  • 6. Saften og skallet av 1 sitron
  • 7. 1 pakke (450 g) linguine
  • 8. En håndfull fersk persille, hakket
  • 9. En håndfull vannkressblader, revet

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 5 liter vann. Med en morter og støter, knus hvitløk og salt til en jevn pasta (eller bland i en bolle). Tilsett chili og knus til blandingen er farget rød. Legg i krabbekjøttet og del det forsiktig opp. Hell i olje. Tilsett sitronjuice og sitronskall. Pisk med en gaffel. Kok pasta etter pakkens anvisning til den er al dente, og sil av vannet. Legg over med krabbesaus og vend forsiktig. Tilsett persille og vannlilje. Vend igjen.