Hello Fresh Mobile Banner
Maiskaker på stekepanne med pølse

Maiskaker på stekepanne med pølse

oppskrift på deilige corn griddle cakes med saftig pølse, perfekt for en mettende frokost eller brunch. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør
  • 2. 1/2 kopp honning
  • 3. 1 1/2 spiseskjeer finrevet appelsinskall
  • 4. Kosher-salt, nykvernet pepper
  • 5. 6 spiseskjeer (3/4 stang) usaltet smør
  • 6. 3/4 kopp (ca. 200 gram) frokostpølse, uten hylster hvis nødvendig
  • 7. 1 1/2 kopper ferske (eller tint, frosne) maiskjerner
  • 8. 1 kopp gult maismel
  • 9. 1/2 kopp fullkornsmel
  • 10. 1 spiseskje sukker
  • 11. 1 teskje kosher-salt
  • 12. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 13. 1/2 teskje natron
  • 14. 1/4 teskje bakepulver
  • 15. En klype cayennepepper
  • 16. 1 1/4 kopper kulturmelk
  • 17. 2 store egg
  • 18. 6 vårløk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. For orange-honey smør: Smelt smør i en liten kjele over svak varme. Visp inn honning og appelsinskall. Krydre med salt og pepper etter smak. Dekk til og hold varm.
  2. 22. Smelt smør i en liten kjele over svak varme. Visp inn honning og appelsinskall. Krydre med salt og pepper etter smak. Dekk til og hold varm.
  3. 33. For maiskaker: Smelt smør i en liten kjele over middels varme. Skje av melkestoffer fra overflaten og kast dem. Hell klarnet smør i et lite målebeger av glass (det skal være omtrent 1/4 kopp), og la eventuelle brune biter bli igjen; sett til side. (Alternativt kan du bruke 1/4 kopp druekjerneolje.) Kok pølse i en 25 cm støpejernspanne eller annen stor, tung non-stick panne over middels varme, og del opp i små biter med baksiden av en skje, til den er brunet og gjennomstekt, ca. 8 minutter. Bruk en hullsleiv til å overføre pølsen til en liten bolle. Tilsett mais i samme panne og kok over middels-høy varme, og rør ofte, til det er brunet, 5-6 minutter. Overfør maisen til bollen med pølsen og la den avkjøle. Tørk pannen ren og sett til side. Visp sammen maismel og de neste 7 ingrediensene i en middels stor bolle. Visp sammen kulturmelk og egg i en stor bolle; tilsett de tørre ingrediensene og visp til akkurat blandet. Vend inn pølse, mais og vårløk. Varm opp 1 spiseskje klarnet smør i den reserverte pannen; arbeid i porsjoner og tilsett mer smør etter behov mellom porsjonene, og hell røren i pannen med en spiseskje. Kok til kakene er sprø og gyldne, 2-3 minutter. Snu kakene og kok til de er brune, 1-2 minutter til. Overfør kakene til papirhåndklær for å renne av. Server varme, dryppet med orange-honning smør.