
Crostini med burratapølse, rosa pepper og ruccola
oppskrift på deilige crostini med burrata ost, rosa pepper og ruccola - en perfekt forrett for sommeren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 16 skiver baguette, ca. 1/4 tomme tykke
- 2. Ekstra jomfrolivolje
- 3. 1/2 hvitløksfedd
- 4. Ruccolablader (ca. 85 gram)
- 5. 16 spiseskjeer burratapølse (ca. 340 gram)
- 6. 2 teskjeer rosa pepperkorn
- 7. Fleur de sel*
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg brød på bakeplate. Pensle med olje; gni inn med hvitløk. Grill til gyldent, ca. 1 ½ minutt per side. Overfør ristet brød til serveringsfat. Topp med ruccula og ost. Drypp med olje. Strø over pepper og fleur de sel.
- 22. Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg brød på bakeplate. Pensle med olje; gni inn med hvitløk. Grill til gyldent, ca. 1 ½ minutt per side. Overfør ristet brød til serveringsfat. Topp med ruccula og ost. Drypp med olje. Strø over pepper og fleur de sel.
- 33. *En type sjøsalt; tilgjengelig i noen supermarkeder og spesialbutikker for matvarer.
- 44. *En type sjøsalt; tilgjengelig i noen supermarkeder og spesialbutikker for matvarer.