Hello Fresh Mobile Banner
Crostini med burratapølse, rosa pepper og ruccola

Crostini med burratapølse, rosa pepper og ruccola

oppskrift på deilige crostini med burrata ost, rosa pepper og ruccola - en perfekt forrett for sommeren. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 16 skiver baguette, ca. 1/4 tomme tykke
  • 2. Ekstra jomfrolivolje
  • 3. 1/2 hvitløksfedd
  • 4. Ruccolablader (ca. 85 gram)
  • 5. 16 spiseskjeer burratapølse (ca. 340 gram)
  • 6. 2 teskjeer rosa pepperkorn
  • 7. Fleur de sel*

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg brød på bakeplate. Pensle med olje; gni inn med hvitløk. Grill til gyldent, ca. 1 ½ minutt per side. Overfør ristet brød til serveringsfat. Topp med ruccula og ost. Drypp med olje. Strø over pepper og fleur de sel.
  2. 22. Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg brød på bakeplate. Pensle med olje; gni inn med hvitløk. Grill til gyldent, ca. 1 ½ minutt per side. Overfør ristet brød til serveringsfat. Topp med ruccula og ost. Drypp med olje. Strø over pepper og fleur de sel.
  3. 33. *En type sjøsalt; tilgjengelig i noen supermarkeder og spesialbutikker for matvarer.
  4. 44. *En type sjøsalt; tilgjengelig i noen supermarkeder og spesialbutikker for matvarer.